Svar!



KommentarTid 
Sara om Tävling:
Om du älskar dante så mycket? Varför piskar du honom mycke , Isabel rider honom och hon använder nästan aldrig piska. (Bara lite nyfiken)


Svar: om du tycker jag använder spöt mycket så vet du nog inte hur många använder de och hur vissa plågar sina hästar med spöt

PS: jag la till de på bogen för han var seg

Hoppas du fick svar på din fråga :)



Kommentarer
Postat av: Märta

Du piskar honom inte alls mycket! ;o Jag kan också piska Prince, men bara lite löst, bara för att påminna honom att sova kan han göra när han är död! Och ofta ser det värre ut en vad det egentligen är. Bara för man piskar på dom lite löst betyder itne det att man inte älskar dom, snälla..

2011-12-30 @ 17:58:11
URL: http://superponyriders.blogg.se/
Postat av: Isabel Håkansson/ brudarnaistallet

Jag har också tagit till med pisken, dock brukar han inte vara seg när jag rider honom.. Heh! Men visst har han varit seg. Och när jag har tagit till med spöt så betyder det inte att jag inte älskar honom. För hur seg, trög och död han än är så kommer jag alltid att älska honom :)

2011-12-30 @ 19:04:41
URL: http://brudarnaistallet.blogg.se/
Postat av: sara

Om du blev ledsen på den där kommentarer så ber jag om ursäkt. Jag tycker bara det ser som en plåga för hästarna att bli piskade. Jag såg en video på hur dom reagerar på piskor och det var riktigt illa. Men jag säger inte att du piskar honom alldeles för mycket. Men jag förstår absolut att han är seg men .. Jag blev bara lite orolig. Alla kommer säkert hata mig nu.

2011-12-30 @ 19:16:09
URL: http://ponyytjejerna.blogg.se/
Postat av: rebeca

jag gör absolut inte illa den jag älskar



ja jag bara lägger till spöt bara för att påminna honom att inte sova

2011-12-30 @ 19:57:00
URL: http://ponniibrudana.blogg.se/
Postat av: Millaa!

Hah , måste få kommentera dethär men Isabel , han har visste varit seg med dig , jääätte många gånger , det har han med alla , hahahahaha , omg!

2011-12-31 @ 17:20:44
URL: http://ponyytjejerna.blogg.se/
Postat av: Emmie

mycket kommentarer, men håller med Märta helt!

bara för att man piskar hästen lite löst, betyder det inte att man inte älskar den. OMG, jag har en "egen" häst, och han kan vara otroligt seg.men ska jag låta honom gå och sova för det? nej.. få hans uppmärksamhet. Och vad har man pisk till annars? VISST, man ska inte piska hårt, men löst, så att dem vaknar till och vet att det är du som bestämmer.



hahhahaha, gud vad stort det kan bli utan 1 liten grejj... omoget.

2012-01-02 @ 17:55:52
URL: http://ttjejryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0